My FoLLoWers~TQ~

Rabu, 10 Oktober 2012

Aksi Si Meow : WW#3

Errrmmmmm, dah agak lama aku tak buat entri bergambar untuk Wordless Wednesday. Hari ni rabu kan, so aku nak paparkan aksi-aksi si comel meow-meow yang pernah menghuni rumahku dan juga yang ada kat kampung my abah. Saksikan lah iya :-



 










Macam mana ?? Kiut tak kucing-kucing saya ni, hehe. 

19 ulasan:

  1. kuceng last tu comel.. cari la lg kuceng yg comel2 pastu buat kacuk.. konfem lg comel :) [singgah sini]

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg last tu kucing my father punya jiran, kna spray ngan tuan dia sebenarnya...kuang3..kantoi...

      Padam
  2. comelll..
    jalan2 sini.. jom singgah tinta merah

    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/10/lelaki-berkacamata.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..TQ, stray cats jerr semua tu...tp rajin sggah at my home. OK, I'll visit your blog too...

      Padam
  3. the orange cat is really unique! ;)

    BalasPadam
  4. wah, meow dapat hadiah handbag ke?hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dua2 pun dh xder....hbag & si meow...meow tu sgt2 nakal & lasak, prnah bunuh ular & ayam...huhu...

      Padam
  5. comelnya kucing... >.<

    psst:nak tau blogskin atau x, trylah masukkan link blog dalam bloglist.. kalau keluar box dia tanya something tu maknanya blog tu guna blogskin...
    sebab kekadang blogskin n template biasa sukar nak beza bila dah diedit menjadi sangat cantik.. tu aje yang boleh dibagitahu.. sebab tak pakar juga dalam bab ni.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. atau boleh tengok kat sini...
      http://www.blogskins.com/

      Padam
    2. Hai miz ruha, TQ visiting me back. Errmm, kucen jalanan jer semua tu, suka memerap kat umah i.

      Owwwhhh gitu blog skin ya, mmg leceh tuu...

      Padam
  6. alahhh comelnya. yg first tu mmg jenis kucing yg CiM suka, 3 warna & mesti jantan laaa.
    then, kucing yg belang oren mcm burung tue, cantiklahhh. unik sgt. CiM ada bela 7 ekor kucing, semuanya nakal, notui, degil, kuat makan, suka buat kencah, seb baiklah pandai uUk kat toilet,.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg 1st tu betina, tp lasaknya mcm jntan. Prnah bunuh ular & ayam jiran lg...huk huk. yg belang oren tu kna spray cat sebenarnya, hik hik, penderaan.

      Padam
  7. Sweety, just want to share with u, better you change to 'No' -word verification-. Set di bhgn Setting/Post and Comments. Ini akan lebih memudahkan readers nak komen blog u. Sbb adakalanya word verification tu tak fully shows kalau gunakan android/ tab, hp application(sharing info)

    BalasPadam
  8. 1 more comment kat N3 yg comel nie....

    Nak gi legoland yeppp. Best tau, lebih2 lagi kalau ada bw kids, sebelah menyebelah tu dah buka juga hello kitty dan kalau tak silap ada bob the builders & frens. Dah sgt happening kat nusajaya sekarang. Sediakan pitih ajer :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah, 24 & 25 Dec ni akn smpai la sy & famili ke legoland, siap beli tiket utk 2 hr lg...hihi. Ha'ah hello kitty town pun nk gi jgak, pun da beli tiket on 26 Dec...hehe.

      Padam