My FoLLoWers~TQ~

Sabtu, 14 April 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

 Banner


Cepat!!! ganjaran wang tunai RM5000 untuk blogger menanti anda daripada BloggerWanita.com sempena ulang tahunnya yang kedua. Program ini mudah sahaja untuk disertai. Begini caranya :-

1. Program wang tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. Cara mendaftar adalah rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan link kan ke laman post di sini dengan tajuk "Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger". Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di di sini. Jika terpilih , rakan blogger akan diberitahu melalui e-mel dan akan disenaraikan melalui post khas.

2. 100 blogger terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 referrel ke blog BloggerWanita.com iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic . Saingan rakan blogger tidak banyak untuk berpeluang mendapatkan wang tunai ini.

3. Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10,000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 (RM0.05 X 10,000) dan seterusnya. 

4. Terbuka kepada semua blogger di Malaysia, lelaki atau perempuan, dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.

5. Rakan blogger juga perlu LIKE Facebook BloggerWanita.com atau follow Twitter BloggerWanita.com atau daftar e-mel di Feedburner BloggerWanita.com sebagai syarat untuk menerima wang tunai nanti. 

6. Bayaran wang tunai akan dibayar pada setiap 1hb hingga 7hb setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank. 

7. Program RM5000 adalah fasa pertama yang dilancarkan pada 01 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.

8. Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.

9. Pihak Penganjur berhak untuk menukar syarat penyertaan pada bila-bila masa jika perlu sahaja.

10. Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah  BloggerWanita.com.

Ermmmmm, apa tunggu lagi kengkawan, JOM kita cuba, tak salah mencuba kan, bukan kena bayar apa-apa pun, cuma perlu sedikit kerajinan untuk membuat post tentang ini. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan